Archive for the ‘Langtids Studie’ Category

Classical Romance Departure

AhmAScanA001 AhmAScanA002 Fix1 Fix2

Langtisstudier – de tager tid

3 2 1

2 Langtidsstudier

3 Timer

2 Timer

Skull and Portrait

Colour-blocking

 

 

 

BodyCopy Info

 

Langtidsstudier

 

 

 

 

 

 

 

 

Langtidsstudier

Long-Term Study, from life drawing on Visual HF

 

Mine første langtidsstudier har virkeligt båren frugt, jeg kan tydeligt se en forbedring i mit arbejde både indenfor og udenfor det at tegne nøgenmodeller, mine tegner er blevet bedre generelt set, da jeg har fået en bedre forståelse i processen og teknikken, der sider bag en tegning.

Da jeg først hørte om klassisk tegning havde jeg forventet at det ville blive brugt til at samle en klasse om en stil, jeg var lidt korrekt, og dog, når jeg kiggede rundt i klassen og så andres tegninger blev jeg overrasket over hvor stor forskel der var og hvordan vi alle udarbejdede tegningerne på sin måde. Det har gjort det klart for mig at der er meget mere at hente fra andre og det har tydeliggjort at et billede ikke kan ramme alle tilskuere.

Men der er langt vej igen, grundfiguren i mine tegninger er deforme og detaljerne kan gøres meget bedre. Jeg fandt det meget underholdende at lave dette og glæder mig til næste gang.

 

 

Long-Term Study, from life drawing on Visual HFLong-Term Study, from life drawing on Visual HFNoget som går igen ved mange af mine tegninger er de meget korte skindeben, det skyldes nok at jeg får lavet en meget lang krop til at starte med, men så snart jeg putter en bredder på bliver det tydeligt for mig at benene vil ryge af tegningen og så ender de som de gør.

Jeg har stadigt meget svært ved at forstå det at sætter skygger på, og jeg fanger mig selv tit i at arbejde hænder, knæ og andre mindre detaljer, jeg ender tit med at side og viske dem ud for så at lave en mere detaljeret version oveni.

 

 

 

 

 

 

 

Long-Term Study, from life drawing on Visual HFNogen dage er bare dårlige dage, den er tegning var ikke min første, jeg havde lavet nogle før, men det er tydeligvis den mest ufærdige af dem alle. Jeg var syg i en af weekenderne i løbet af perioden og var derfor ikke helt frisk, ved den her tegning sad jeg også fast i tankerne om hvordan pokker man sætter skygger. Selv om den her tegning ikke var et særligt godt resultat, så var det en god øvelse, da jeg fik gjort mig en masse tanker om konstruktionen af både figur og skygge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Long-Term Study, from life drawing on Visual HF Nogen gange laver man en tegning hvor man kan tydeligt se man har lavet nogle store fejl, alt for lange arme og alt for korte ben, men man er noget for langt og må bare fortsætte.

Jeg er selv meget tilfreds med dette værk, selv om det slet ikke er anatomisk korrekt og selv om modelen måske ikke så helt deprimeret ud, så var det nu det jeg kom ud med. Da jeg sad og tegnede nød jeg det, jeg gik tit helt tæt på tegningen og prøvede at fange noget af det jeg så og følte. Det var en fed oplevelse og jeg håber på at kunne opleve det igen.

 

 

 

 

 

 

 

Long-Term Study, from life drawing on Visual HFDenne tegning er en af mine tidligere, men jeg er meget glad for den, da den viser rigtig meget af hvad jeg har lært og ikke lært. Noget af det jeg skal arbejde rigtig meget på er også at lave dynamikken i figuren, mine Croquis tegninger skal gøres mere ekstreme og tydelige i hvor vægten er, hvor skifter vægten og hvor er der et twist.

Long-Term Study, from life drawing on Visual HFDette er den sidste tegning jeg lavede i mit første forløb med langtidsstudier, som varede tre uger. I denne tegning var alt koncentrationen på at få en god anatomi, altså at få benene fikset.

Return top

What is Polyboom?

PolyBoom is the online portfolio of the artist and freelancer Jonas Ahm. Here you’ll find my 3D portfolio containing finished, rendered pieces of my CG characters, creatures and other projects. The showreel contains breakdowns of a few of my projects. Aside from the creative process I put some emphasis to my workflow and how to get the most out of the tools. I also have a Blog where I write in more details about my works and whatever I do in life. And not to forget I use it to write about my research and explorations in the art of: modeling, sculpting, texturing, lighting, rendering and animation. Unless otherwise stated, every piece in this portfolio has been created from scratch by yours truly. I hope you will enjoy your stay at my site and find some useful or inspiring things around here. Drop me a line if you are interested in getting in touch with me, you can find contact information on the Contact page.