Long-Term Study, from life drawing on Visual HF

 

Mine første langtidsstudier har virkeligt båren frugt, jeg kan tydeligt se en forbedring i mit arbejde både indenfor og udenfor det at tegne nøgenmodeller, mine tegner er blevet bedre generelt set, da jeg har fået en bedre forståelse i processen og teknikken, der sider bag en tegning.

Da jeg først hørte om klassisk tegning havde jeg forventet at det ville blive brugt til at samle en klasse om en stil, jeg var lidt korrekt, og dog, når jeg kiggede rundt i klassen og så andres tegninger blev jeg overrasket over hvor stor forskel der var og hvordan vi alle udarbejdede tegningerne på sin måde. Det har gjort det klart for mig at der er meget mere at hente fra andre og det har tydeliggjort at et billede ikke kan ramme alle tilskuere.

Men der er langt vej igen, grundfiguren i mine tegninger er deforme og detaljerne kan gøres meget bedre. Jeg fandt det meget underholdende at lave dette og glæder mig til næste gang.

 

 

Long-Term Study, from life drawing on Visual HFLong-Term Study, from life drawing on Visual HFNoget som går igen ved mange af mine tegninger er de meget korte skindeben, det skyldes nok at jeg får lavet en meget lang krop til at starte med, men så snart jeg putter en bredder på bliver det tydeligt for mig at benene vil ryge af tegningen og så ender de som de gør.

Jeg har stadigt meget svært ved at forstå det at sætter skygger på, og jeg fanger mig selv tit i at arbejde hænder, knæ og andre mindre detaljer, jeg ender tit med at side og viske dem ud for så at lave en mere detaljeret version oveni.

 

 

 

 

 

 

 

Long-Term Study, from life drawing on Visual HFNogen dage er bare dårlige dage, den er tegning var ikke min første, jeg havde lavet nogle før, men det er tydeligvis den mest ufærdige af dem alle. Jeg var syg i en af weekenderne i løbet af perioden og var derfor ikke helt frisk, ved den her tegning sad jeg også fast i tankerne om hvordan pokker man sætter skygger. Selv om den her tegning ikke var et særligt godt resultat, så var det en god øvelse, da jeg fik gjort mig en masse tanker om konstruktionen af både figur og skygge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Long-Term Study, from life drawing on Visual HF Nogen gange laver man en tegning hvor man kan tydeligt se man har lavet nogle store fejl, alt for lange arme og alt for korte ben, men man er noget for langt og må bare fortsætte.

Jeg er selv meget tilfreds med dette værk, selv om det slet ikke er anatomisk korrekt og selv om modelen måske ikke så helt deprimeret ud, så var det nu det jeg kom ud med. Da jeg sad og tegnede nød jeg det, jeg gik tit helt tæt på tegningen og prøvede at fange noget af det jeg så og følte. Det var en fed oplevelse og jeg håber på at kunne opleve det igen.

 

 

 

 

 

 

 

Long-Term Study, from life drawing on Visual HFDenne tegning er en af mine tidligere, men jeg er meget glad for den, da den viser rigtig meget af hvad jeg har lært og ikke lært. Noget af det jeg skal arbejde rigtig meget på er også at lave dynamikken i figuren, mine Croquis tegninger skal gøres mere ekstreme og tydelige i hvor vægten er, hvor skifter vægten og hvor er der et twist.

Long-Term Study, from life drawing on Visual HFDette er den sidste tegning jeg lavede i mit første forløb med langtidsstudier, som varede tre uger. I denne tegning var alt koncentrationen på at få en god anatomi, altså at få benene fikset.